Nationaal Vrouwen Jeugdkoor naar Hongarije – met uw steun?

Op 23 juli is het zover: het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor vertrekt naar Hongarije! Ze zijn uitgenodigd om hun medewerking te verlenen aan masterclasses voor koordirigenten in opleiding aan het Kodály Instituut in Kecskemét. Een geweldige kans voor het koor. Twee weken lang samen optrekken, zingen, leren en groeien en natuurlijk iets van dat mooie land zien.

We krijgen een financiële bijdrage van het Kodály Instituut, maar die dekt de kosten die we moeten maken voor de reis en het verblijf, helaas bij lange na niet. Vergoedingen liggen in Hongarije nu eenmaal een stuk lager. Dat we naar Hongarije afreizen staat buiten kijf, we vinden het een té belangrijke kans voor onze zangers om die te laten schieten. Daarom zijn we een donateurs-actie gestart!

Stand op 10 juli:
€ 3475,= hebben we mogen ontvangen van de benodigde € 7000,=.
Dank hiervoor aan de gulle gevers!

Wilt u ons ook helpen deze bijzondere reis voor het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor mogelijk te maken? Elk bedrag dat u aan dit goede doel¹ kan bestemmen is bijzonder welkom. U kunt uw donatie hier via iDeal naar ons overmaken. Gebruikt u liever een bankoverschrijving? Dan kunt u een gift overmaken op rekeningnummer NL30 TRIO 0254 4366 09 t.n.v. Stichting Vocaal Talent Nederland.

Als dank bieden we u dan graag een vrijkaart aan voor een door VTN georganiseerd concert, daarover nemen we dan graag even contact met u op.

1 Vocaal Talent Nederland is door de Belastingdienst aangemerkt als zogenaamde culturele ANBI, wat betekent dat een gift aan ons fiscaal aftrekbaar is! Voor meer informatie hierover: klik hier.