december, 2018

di25dec14:15Tsjaikovski's Notenkraker - KerstmatineeNationaal Kinderkoor- Nationaal Jongenskoor, Koninklijk Concertgebouworkest, Semyon Bychkov - dirigent14:15 Concertgebouw Amsterdam

Concertdetails

Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Semyon Bychkov
Kinderen uit het Nationaal Kinderkoor en Nationaal Jongenskoor
Koordirigenten Wilma ten Wolde & Irene Verburg

Programma

Kerstmatinee
Een hartverwarmende Kerstmatinee met Tsjaikovski’s kerstsprookje De notenkraker. Voor velen is de Kerstmatinee van Het Concertgebouworkest een sfeervolle eerste kennismaking met klassieke muziek, voor anderen een vertrouwd feest om naar uit te zien.

Tsjaikovski’s De notenkraker
Extra uitnodigend wordt het met de combinatie van de innemende dirigent Semyon Bychkov en Tsjaikovski´s beroemde muziek voor het kerstballet De notenkraker.

Je hoeft geen bepaalde leeftijd of achtergrond te hebben om te kunnen genieten van Tsjaikovski´s aanstekelijke muziek en het sfeervolle sprookje over betoverde poppen. Een suikerboonfee, een muizenkoning en een retourtje naar Snoepgoedland – dat is precies wat we in donkere dagen nodig hebben.

Semyon Bychkov
Semyon Bychkov is een graag geziene gastdirigent bij het Concertgebouworkest. Tsjaikovski is, één van zijn dierbaarste componisten. ´Ik houd van zijn muziek al zo lang ik me kan herinneren´, zegt hij, ´en zoals elke eerste liefde is deze me altijd bijgebleven.´

Tijd

() 14:15

Locatie

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Typ uw zoekopdracht en druk op enter

floris-zomerconcertpeter-vigh-kleur