september, 2017

zo17sep13:30- 14:45Workshop: zing mee met het Nationaal Kinderkooro.l.v. László Nemes uit Hongarije13:30 - 14:45 De Duif, Amsterdam Event TagsKOOP TICKETS

Meer

Concertdetails

Is ‘Les Choristes’ jouw favoriete film? Wil jij ook onderdeel zijn van de ‘Von Trapp familie’ uit de Sound of Music? Heb jij ‘Pitch Perfect’ al drie keer gezien?

Het leven is natuurlijk niet zoals een film. Maar: zingen in het Nationaal Kinderkoor is nét zo geweldig. In deze workshop, gegeven door de beroemde Hongaarse dirigent László Nemes (voertaal: Engels!), ervaar jij voor een middag hoe het is om te zingen bij een van de beste kinderkoren van Nederland. Je leert nieuwe muziek, merkt hoe je je stem mooi kunt laten klinken en werkt aan muzikaliteit.

Het Nationaal Kinderkoor staat onder leiding van Wilma ten Wolde. Het koor trad op bij de doop van Prinses Amalia en zong ruim 50 koorproducties met orkesten als het Radio Filharmonisch Orkest, Het Koninklijk Concertgebouworkest en de Berliner Philharmoniker. Het koor maakte concertreizen naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Zweden.

Ben je 9 jaar of ouder en zing je graag? Vind je het leuk om met andere kinderen samen te zingen? Meld je dan aan!

Ouders mogen luisteren en kunnen na afloop vragen stellen en advies vragen over zangopleidingen voor hun kinderen. Ook muziekdocenten die inspiratie willen opdoen, zijn van harte welkom om bij de workshops te luisteren.

Enige koor- of zangervaring is handig, maar niet vereist!

Toegang: € 8,50 voor deelnemers; muziekpedagogen, dirigenten en begeleiders gratis.

Wanneer?
Datum: zondag 17 september 2017
Tijd: 13.30 tot 14.45
Locatie: De Duif

Tijd

() 13:30 - 14:45

Locatie

De Duif, Amsterdam

Prinsengracht 756, 1017 LD Amsterdam

Kaartverkoop

Kaartverkoop

Typ uw zoekopdracht en druk op enter

muziek-van-binnenuit-feb-2017-2431IMG_7775