juni, 2017

za24jun20:00Zomerconcert met Sigvards KlavaNationaal Gemengd Jeugdkoor - Nationaal Vrouwen Jeugdkoor20:00 Bergkerk, Amersfoort Event TagsKAARTEN ZIJN AAN DE DEUR VERKRIJGBAAR

Concertdetails

Nationaal Gemengd Jeugdkoor o.l.v. Sigvards Klava
Nationaal Vrouwen Jeugdkoor o.l.v. Wilma ten Wolde

Programma

Op zaterdag 24 juni a.s. geeft het Nationaal Gemengd Jeugdkoor een concert o.l.v. de vermaarde Letse koordirigent Sigvards Klava. Ook het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor o.l.v. Wilma ten Wolde geeft acte de présence. Op het programma staat muziek uit Hongarije, Zweden, Estland en Letland.

 

Sigvards Klava is beroemd geworden in de koorwereld van zijn werk met het befaamde Lets Radio Koor.

 

Het Nationaal Gemengd Jeugdkoor (NGJK) is de jongste telg van Vocaal Talent Nederland en werd opgericht in 2011. Het koor, voor zangers tot 30 jaar, biedt plaats aan jonge bassen, tenoren, alten en sopranen die zingend willen musiceren en zich op het hoogste niveau verder willen ontwikkelen, zowel solistisch als op het gebied van ensemblezang. Het NGJK staat onder artistieke leiding van Wilma ten Wolde en werkt regelmatig met gastdirigenten. Als vocal coach is Irene Verburg aan het gezelschap verbonden.

 

Het Nationaal Gemengd Jeugdkoor werkte met Klava tijdens een masterclass in maart waar hij onder de indruk was van de soepelheid van de stemmen en het hoge niveau van het koor. Naar aanleiding hiervan heeft het Nationaal Gemengd Jeugdkoor hem uitgenodigd hun zomerconcert te dirigeren, met werken die hem na aan het hart liggen.

Tijd

() 20:00

Locatie

Bergkerk, Amersfoort

Doctor Abraham Kuyperlaan 2, Amersfoort

Typ uw zoekopdracht en druk op enter

sommartiden