‘Een muzikaal gebaar’ – Crowdfunding voor kerst mét muziek!

EEN MUZIKAAL GEBAAR

Kerst ziet er dit jaar voor ons allemaal anders uit. De kinderen uit het Nationaal Kinderkoor en het Nationaal Jongenskoor hebben daarom zelf bedacht dat ze graag wat willen betekenen voor anderen. Ze willen hun zangstemmen in alle huizen laten klinken en in het bijzonder bij die mensen die dit jaar wat extra warmte nodig hebben – ouderen, zieken of mensen met een beperking.

De videoregistratie van ons kerstconcert willen we als muzikaal gebaar gratis beschikbaar stellen. Speciaal voor zorginstellingen voegen we een persoonlijke kerstboodschap toe, ingesproken door de kinderen.

Dit idee dat bij de kinderen is ontstaan, willen we als organisatie graag mogelijk maken, daarom hebben we een crowdfundingsactie opgezet.

Met een donatie helpt u de zangers uit het Nationaal Kinderkoor en het Nationaal Jongenskoor om hun wens te laten uitkomen en hun kerstconcert gratis in alle huizen te laten klinken!

… Want wat is kerst zonder muziek?…

Helpt u ons mee?

Via de crowdfunding website https://nationalekoren.kentaa.nl kunt u een donatie schenken. Vocaal Talent Nederland heeft de ANBI-status, dat wil zeggen dat een gift fiscaal aftrekbaar is.

Zorginstellingen kunnen zich aanmelden voor de gratis video-registratie van het Kerstconcert via ons emailadres: info@nationalekoren.nl

Bij een succesvolle actie, is ons gratis kerstconcert te zien vanaf kerstavond 24 december t/m 31 december. Alvast dank voor uw hulp!

Namens alle kinderen van het Nationaal Kinderkoor en Nationaal Jongenskoor,

Irene Verburg en Wilma ten Wolde