Nationale Koren bij Klassiek op het Amstelveld

Op zondag 17 september zullen het Nationaal Kinderkoor, het Nationaal Gemengd Jeugdkoor én het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor present zijn bij de jubileum-editie van Klassiek op het Amstelveld.

Workshop
Is ‘Les Choristes’ jouw favoriete film? Wil jij ook onderdeel zijn van de ‘Von Trapp familie’ uit de Sound of Music? Heb jij ‘Pitch Perfect’ al drie keer gezien?

Het leven is natuurlijk niet zoals een film. Maar: zingen in het Nationaal Kinderkoor is nét zo geweldig. In deze workshop, gegeven door de beroemde Hongaarse dirigent László Nemes (voertaal: Engels!), ervaar jij voor een middag hoe het is om te zingen bij een van de beste kinderkoren van Nederland. Je leert nieuwe muziek, merkt hoe je je stem mooi kunt laten klinken en werkt aan muzikaliteit.

Ben je 9 jaar of ouder en zing je graag? Vind je het leuk om met andere kinderen samen te zingen? Meld je dan aan!

Ouders mogen luisteren en kunnen na afloop vragen stellen en advies vragen over zangopleidingen voor hun kinderen. Ook muziekdocenten die inspiratie willen opdoen, zijn van harte welkom om bij de workshops te luisteren.

Enige koor- of zangervaring is handig, maar niet vereist! Bestel hier uw kaartje.

 

Concert
Het Nationaal Gemengd Jeugdkoor en het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor zullen het slotconcert van de jubileumeditie van het festival verzorgen. De koren worden gedirigeerd door László Nemes uit Hongarije.
Er zal muziek klinken uit Zweden, Estland en Hongarije. Koop nu hier kaarten.