Gratis proeflessen voor nieuw talent (5-8 jaar) in Rotterdam en Den Haag

Ben je tussen de 5 en 8 jaar en houd je van zingen? Lijkt het je leuk om nieuwe muziek te leren en samen te zingen met andere jongens en meisjes? In maart en april kun je gratis proeflessen van de Jong Talentklas (kinderen van 5-6 jaar) en de Talentklas (kinderen van 6-8 jaar) volgen in de lesplaatsen in Den Haag en Rotterdam.

Proeflessen Den Haag

De lessen vinden plaats op maandag 23 maart, 6 en 20 april. Kinderen van 5-8 jaar kunnen gezamenlijk een proefles van de Jong Talentklas en de Talentklas volgen tussen 15.30 en 16.00 uur.

Proeflessen Rotterdam

De lessen vinden plaats op woensdag 25 maart, 8 en 22 april. Kinderen van 5-6 jaar kunnen de proefles van de Jong Talentklas volgen van 15.15 tot 15.45 uur. Kinderen van 6-8 jaar kunnen tussen 14.30 en 15.15 uur de proefles van de Talentklas volgen.

Aanmelden

Meld je aan via info@nationalekoren.nl. Je kunt meerdere proeflessen gratis volgen. Ben je geïnteresseerd in de proefles maar woon je niet in Rotterdam of Den Haag? Stuur een e-mail naar info@nationalekoren.nl en wij vertellen je meer over een proefles in een lesplaats bij jou in de buurt.

Meer over de Jong Talentklas en de Talentklas

In de Jong Talentklas leren kinderen van 5 t/m 6 jaar spelenderwijs muziek tijdens de wekelijkse les. Door middel van liedjes, ritmes en zangspelletjes ontwikkelen zij zich. Na een of twee jaar doen de kinderen een overgangstest naar de volgende niveaugroep, de Talentklas.

In de Talentklas zingen kinderen van 6 t/m 8 jaar. Zij leren koormuziek uit verschillende landen en in verschillende talen. Ongeveer 10 keer per jaar vindt er in het weekend een zangmiddag plaats op een centrale plek in Nederland. Alle kinderen uit de Talentklas die wekelijks les hebben in verschillende lesplaatsen komen daar samen als koor om het repertoire te oefenen. Twee maal per jaar treden zij op tijdens een familieconcert. De Talentklas vormt een voorbereiding op het Nationaal Kinderkoor en Nationaal Jongenskoor.

Verder lezen over de Jong Talentklas

Download flyer proeflessen Den Haag Rotterdam